DJ na svatbu Radek Michelfeit

Mladá Boleslav a okolí

ADRESA & KONTAKT


Adresa

Sluneční 456, Luštěnice

GPS

50.3139676, 14.9168488


Fotogalerie

OTEVÍRACÍ DOBA

Výpis nároků


Jsou informace v tomto seznamu zastaralé? Jste vlastníkem této firmy? Zaregistrujte se a vyžádejte si to hned.

DJ na svatbu začalo v roce 2016, kdy jsem připravoval vlastní svatbu. Nenašel jsem DJ, který by splňoval moji představu a tak jsem si půjčil vybavení a připravil si kompletní hudební program sám. Ohlasy byly pozitivní a přátelé mě začali zvát jako DJ na vlastní svatby…

Po dalších úspěšných akcích jsem se rozhodl pořídit vlastní kompletní vybavení a nabídnout své služby veřejně i dalším párům, kteří nechtějí DJ, pro které je jejich svatba jen další kšeft. Ke každé svatbě přistupuji jako k té vlastní, nejsem namyšlený DJ, ale pohodový člověk, se kterým se dá rozumně domluvit.

Nehraji v klubech, ale soustředím se maximálně na svatby, které mám prostě nejraději.

Zajímavé odkazy

Ceník, Svatební místa, Svatební hry

NEZÁVAZNÁ PŘEDSVATEBNÍ SCHŮZKA

Na krátké schůzce se více poznáme a probereme detaily vaší svatby. Tato schůzka je zcela nezávazná a pokud nesplním vaše představy, nic neplatíte. Pokud se pro moje služby rozhodnete, závazně rezervuji termín pouze pro vás. Proč si vybrat zrovna mě jako svatebního DJ, najdete v tomto článku.

HUDBA NA SVATBĚ DLE VAŠEHO PŘÁNÍ

Na základě naší schůzky připravím hudbu na svatbu dle vašich preferencí. Můj playlist obsahuje hudbu pro všechny věkové kategorie (včetně dětí), všechny žánry a hity od 60. let až do současnosti. Hudebně tedy vyhovím jakýmkoliv vašim požadavkům – od možnosti připravit pro vás celý hudební komplet „na klíč“, až po možnost upravit si playlisty dle vaší představy. Většinou se jedná o kombinaci, tedy jako základ použiji ověřené sestavy oblíbených hitů, k nim přidám vysokou prioritu vašim oblíbeným interpretům a samozřejmě na místě hraji aktuálně dle situace a nálady, včetně možnosti volby písní na přání vašimi hosty. Každou píseň, která během vašeho svatebního dne zazní, pečlivě vybírám.

SPOLEHLIVÝ A POHODOVÝ DJ na svatbu

Mám zkušenosti z malých, skromných svateb i honosných svateb podnikatelů, kde se například cena za vydražený podvazek nevěsty pohybovala nad 100 tis. Kč… Ke každé akci tedy přistupuji maximálně zodpovědně a dle situace na místě se snažím o co nejlepší atmosféru a spokojenost hostů. Rád vám na vyžádání zašlu i ukázky (video) z mých svateb.
Napište mi a poznejte, zda vám můj přístup bude vyhovovat.

 

Podobné firmy se zajímavými službami pro svatby najdete na našem portálu https://ceskesvatby.cz/.

VLASTNOSTI & SLUŽBY

UMÍSTĚNÍ NA MAPĚ

Kontaktovat majitele

NOVÉ HLEDÁNÍ

Zanechat recenzi

Pro přidání recenze musíte být přihlášeni.